Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΑυτή είναι η στιγμή που η Σητειακή κοινωνία θα πρέπει να πει δυναμικό ΟΧΙ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας προκειμένου να οργανωθεί με τον καλύτερο τρόπο μια μαζική κινητοποίηση ενάντια στην εγκατάσταση ΒΑΠΕ στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου. Παρούσα συμπολίτευση και αντιπολίτευση, η Επιτροπή Αγώνα Σητείας κατά των ΒΑΠΕ, εκπρόσωποι φορέων, τοπικών κοινοτήτων, συλλόγων κ.α. Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης με την στήριξη όλων των παρευρισκόμενων κάλεσε σε μαζική κινητοποίηση προκειμένου οι αρμόδιοι να σεβαστούν επιτέλους τις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού...
Stavroula17. May 2022

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας προκειμένου να οργανωθεί με τον καλύτερο τρόπο μια μαζική κινητοποίηση ενάντια στην εγκατάσταση ΒΑΠΕ στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Παρούσα συμπολίτευση και αντιπολίτευση, η Επιτροπή Αγώνα Σητείας κατά των ΒΑΠΕ, εκπρόσωποι φορέων, τοπικών κοινοτήτων, συλλόγων κ.α.

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης με την στήριξη όλων των παρευρισκόμενων κάλεσε σε μαζική κινητοποίηση προκειμένου οι αρμόδιοι να σεβαστούν επιτέλους τις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456