Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΗ Υφυπουργός Τουρισμού έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων στον νέο χώρο γευσιγνωσίας της Μονής Τοπλού

Συνοδευόμενη από τον Υπουργού  Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ Γιάννη Πλακιωτάκη έκοψε σήμερα το μεσημέρι την κορδέλα των εγκαινίων στον νέο χώρο γευσιγνωσίας της Μονής Τοπλού η Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλο ενώ στην τελετή παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης, ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης, ο νέος Διοικητής της Π.Ν.Β Κυριαμαδίου Αντιπλοίαρχος Ιωάννης Καρδαράς, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  Λασιθίου Θωμάς Χαριτάκης καθώς και...
Stavroula25. July 2022

Συνοδευόμενη από τον Υπουργού  Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ Γιάννη Πλακιωτάκη έκοψε σήμερα το μεσημέρι την κορδέλα των εγκαινίων στον νέο χώρο γευσιγνωσίας της Μονής Τοπλού η Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλο ενώ στην τελετή παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης, ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης, ο νέος Διοικητής της Π.Ν.Β Κυριαμαδίου Αντιπλοίαρχος Ιωάννης Καρδαράς, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  Λασιθίου Θωμάς Χαριτάκης καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης. Επίσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων όπως ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Σητείας κ Μανόλης Αγγελάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας κ Γιάννης Κακουράκης κ.α.

Συγκινητική ήταν η στιγμή της αναφοράς του  Ηγούμενου της Ιεράς Μονής Τοπλού Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη Αμβρόσιου Σκαρβέρη στον πατέρα Φιλόθεο πρωτοβουλία του οποίου ήταν η δημιουργία της “Φάμπρικας”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456