Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΠρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου: Όταν υπάρχει θέληση η πόλη ομορφαίνει

Μια ευχάριστη έκπληξη περιέμενε σήμερα το πρωί τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Δημοκρίτου, στην πίσω πλευρά του πρώην επαρχείου Σητείας. Το Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε η αισθητική παρέμβαση για την κάλυψη του κτιρίου με την εικόνα πλέον ολόκληρου του τετραγώνου να μην θυμίζει σε τίποτα αυτήν που είχε πριν κάποιους μήνες. Οι επαγγελματίες ομολογούν πως η προηγούμενη εικόνα είχε άμεσο αντίκτυπο και στην ψυχολογία όχι μόνο την δικιά τους αλλά και τον επισκεπτών και πελατών τους. “Τελικά...
Stavroula8. August 2022

Μια ευχάριστη έκπληξη περιέμενε σήμερα το πρωί τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Δημοκρίτου, στην πίσω πλευρά του πρώην επαρχείου Σητείας.

Το Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε η αισθητική παρέμβαση για την κάλυψη του κτιρίου με την εικόνα πλέον ολόκληρου του τετραγώνου να μην θυμίζει σε τίποτα αυτήν που είχε πριν κάποιους μήνες.

Οι επαγγελματίες ομολογούν πως η προηγούμενη εικόνα είχε άμεσο αντίκτυπο και στην ψυχολογία όχι μόνο την δικιά τους αλλά και τον επισκεπτών και πελατών τους.

“Τελικά τα απλά πράγματα μπορούν να κάνουν τη διαφορά φτάνει να υπάρχει θέληση και όλα μπορούν να γίνουν” δήλωσε με ικανοποίηση στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας κα Μάρω Νικητάκη.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456