Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΔημαρχείο Σητείας: Ένα εμβληματικό έργο για τη Σητεία παίρνει σάρκα και οστά

Σε προχωρημένο στάδιο φτάνουν οι εργασίες στο εργοτάξιο του νέου Δημαρχείου Σητείας ένα έργο που θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για την Σητεία. Καθημερνή είναι η επίβλεψη των εργασιών από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και συγκεκριμένα από τον ίδιο τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ Γιάννη Παπαδάκη. Μετά από μια μικρή ανάπαυλα λόγω 15Αυγουστου τα συνεργεία και πάλι επέστρεψαν με ρηθμούς τέτοιους που επιτρέπουν να μιλούμε για την ολοκλήρωση του έργου εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος....
Stavroula23. August 2022

Σε προχωρημένο στάδιο φτάνουν οι εργασίες στο εργοτάξιο του νέου Δημαρχείου Σητείας ένα έργο που θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για την Σητεία.

Καθημερνή είναι η επίβλεψη των εργασιών από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και συγκεκριμένα από τον ίδιο τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ Γιάννη Παπαδάκη.

Μετά από μια μικρή ανάπαυλα λόγω 15Αυγουστου τα συνεργεία και πάλι επέστρεψαν με ρηθμούς τέτοιους που επιτρέπουν να μιλούμε για την ολοκλήρωση του έργου εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος.

Το κτιριακό συγκρότημα εκτείνετε σε δυο ορόφους συνολικής κάλυψης 2.5 χιλ. τετραγωνικά με δυνατότητα κάλυψης όλων των μελλοντικών αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για μια ακόμα φορά εξήρε την αποτελεσματική λειτουργία της υποστελεχωμένης Τεχνικής Υπηρεσίας η οποία φέρνει εις πέρας τις διαδικασίες πολλών και απαιτητικών έργων υπό δύσκολες συνθήκες.

Ο κ Παπαδάκης αναφέρθηκε και στην άριστη συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου ο οποίος έως το τέλος του χρόνου θα έχει ολοκληρώσει τις εργασίες σκυροδέματος με τις εργασίες που θα ακολουθήσουν να είναι διαδοχικές προκειμένου να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα.

Να θυμίσουμε ότι ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 2.8εκ με ΦΠΑ.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456