Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΑπό την οδό Κονδυλάκη η έναρξη των εργασιών ανάπλασης

Λίγες μέρες μετά την υπογραφή  της σύμβασης για την εκτέλεση του έργου Ανάπλαση & Περιβαλλοντική αναβάθμιση οδών και πλατωμάτων κεντρικού τμήματος πόλης Σητείας ύψους 1.592.060,82 €, αυτοψία πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον ανάδοχο του έργου κ Δημήτρη  Αλεξάκη, τον μελετητή κ Γιώργο Πετράκη παρουσία του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη και της κας Γωγώς Ζαβρεδινού  αρχιτέκτονα της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου. Η οδός η οποία προτεραιοποιήθηκε λόγω χαμηλότερου κυκλοφοριακού φόρτου είναι αυτή της  Κονδυλάκη όπου και εξετάστηκαν...
Stavroula3. March 2023

Λίγες μέρες μετά την υπογραφή  της σύμβασης για την εκτέλεση του έργου Ανάπλαση & Περιβαλλοντική αναβάθμιση οδών και πλατωμάτων κεντρικού τμήματος πόλης Σητείας ύψους 1.592.060,82 €, αυτοψία πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον ανάδοχο του έργου κ Δημήτρη  Αλεξάκη, τον μελετητή κ Γιώργο Πετράκη παρουσία του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη και της κας Γωγώς Ζαβρεδινού  αρχιτέκτονα της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου.

Η οδός η οποία προτεραιοποιήθηκε λόγω χαμηλότερου κυκλοφοριακού φόρτου είναι αυτή της  Κονδυλάκη όπου και εξετάστηκαν σήμερα οι λεπτομέρειες και τελικές ρυθμίσεις ώστε να αποφευχθεί τυχόν ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής ενώ θα μπορούν να προχωρήσουν απρόσκοπτα οι εργασίες.

 

Το έργο αφορά περιοχή ανάπλασης συνολικού εμβαδού 17.000 m2, η οποία θα συνδέσει  την παραλιακή οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή και την κεντρική πλατεία της πόλης με το ενετικό φρούριο της Καζάρμας.

Θα υλοποιηθούν έργα ανάδειξης της περιοχής όπως διαμορφώσεις, πλακοστρώσεις, φυτεύσεις κοινόχρηστων χώρων και τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456