Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΠοιο άρρωστο μυαλό υπονομεύει τη λειτουργία του Δήμου;

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης προχώρησε σε μια πρωτοφανή καταγγελία – ενημέρωση προς τους Δημοτικούς Συμβούλους. “Άρρωστο μυαλό” όπως χαρακτηριστικά είπε έχει στοχοποιήσει τoν δήμο και τις δομές του με αλλεπάλληλες καταγγελίες προς τoν αρμόδιο εισαγγελέα για ελέγχους ασφάλειας, πολεοδομίας και ΔΟΥ. Οι καταγγελίες αυτές αφορούν τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, το Πολύκεντρο, τις αθλητικές δομές κ.α. οι οποίες είναι στην αρμοδιότητα του ΔΟΚΑΣ. Όπως υπογράμμισε ο...
Stavroula1. May 2023
D

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης προχώρησε σε μια πρωτοφανή καταγγελία – ενημέρωση προς τους Δημοτικούς Συμβούλους.

“Άρρωστο μυαλό” όπως χαρακτηριστικά είπε έχει στοχοποιήσει τoν δήμο και τις δομές του με αλλεπάλληλες καταγγελίες προς τoν αρμόδιο εισαγγελέα για ελέγχους ασφάλειας, πολεοδομίας και ΔΟΥ.

Οι καταγγελίες αυτές αφορούν τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, το Πολύκεντρο, τις αθλητικές δομές κ.α. οι οποίες είναι στην αρμοδιότητα του ΔΟΚΑΣ.

Όπως υπογράμμισε ο κ Ζερβάκης με την κίνηση του αυτή αυτό το άρρωστο μυαλό προφανώς και δεν στοχοποιεί την δημοτική αρχή αλλά τις δομές του δήμου οι οποίες εξυπηρετούν τους δημότες.

Την άμεση διαλεύκανση του θέματος ζήτησε ο κ Πατεράκης με την αναζήτηση του προσώπου το οποίο κρύβεται πίσω από αυτές τις καταγγελίες και το κίνητρο του.

Ο κ Τερζής είπε χαρακτηριστικά  “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμπολίτης μας προχωράει σε αυτή την ενέργεια με σώας τας φρένας. Προφανώς είναι ένα διεστραμμένο μυαλό το οποίο προσπαθεί με τον τρόπο αυτό να διαβάλει την εύρυθμη λειτουργία δομών και υπηρεσιών που φιλοξενούν κυρίως παιδιά. Θα πρέπει να απαιτήσουμε να γνωστοποιηθεί το όνομα του καταγγέλλοντος και να κινηθούμε νομικά απέναντι του” κατέληξε ο κ Τερζής.

Ο κ Ζερβάκης διαβεβαίωσε ότι έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες ενέργειες και θα ζητηθεί και περεταίρω νομική κάλυψη πέραν αυτής του νομικού συμβούλου του Δήμου.

Και βέβαια μιλάμε για άρρωστο μυαλό το οποίο αντιδρά εκδικητικά απέναντι στον δήμο, σε πρόσωπα αλλά κυρίως σε ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο.

Προφανώς και πρόκειται για άνθρωπο τον οποίο έχει απορρίψει η κοινωνία μας γι αυτό και κινείται εκδικητικά απέναντι της.

Είναι θέμα χρόνου να δημοσιοποιηθεί το όνομα αυτού και τότε θα μάθουμε όλοι για ποιους λόγους λειτούργησε με αυτόν τον τρόπο. Ψυχοπαθητική προσωπικότητα; ή εξυπηρέτηση συμφερόντων;

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456