Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΝα δημοσιευτεί το όνομα αυτού που υπονομεύει μια ολόκληρη κοινωνία απαιτεί το Δημοτικό Συμβούλιο

Σε εκτενή ενημέρωση προχώρησε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας ο Δήμαρχος κ Γιώργος Ζερβάκης η οποία αφορούσε τον δρόμο  που έχουν πάρει οι δεκάδες καταγγελίες εις βάρος των δομών του Δήμους τις οποίες βεβαίως ακολουθούν υπέρογκα πρόστιμα. Ο κ Ζερβάκης δίνοντας μια μακρά λίστα πολεοδομικών προστίμων τα οποία έχουν ήδη βεβαιωθεί εις βάρος του Δήμου εξέφρασε την αγανάκτηση του για την άρρωστη και εκδικητική συμπεριφορά κάποιον συμπολιτών μας αλλά και την σπουδή που...
Stavroula27. May 2023

Σε εκτενή ενημέρωση προχώρησε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας ο Δήμαρχος κ Γιώργος Ζερβάκης η οποία αφορούσε τον δρόμο  που έχουν πάρει οι δεκάδες καταγγελίες εις βάρος των δομών του Δήμους τις οποίες βεβαίως ακολουθούν υπέρογκα πρόστιμα.

Ο κ Ζερβάκης δίνοντας μια μακρά λίστα πολεοδομικών προστίμων τα οποία έχουν ήδη βεβαιωθεί εις βάρος του Δήμου εξέφρασε την αγανάκτηση του για την άρρωστη και εκδικητική συμπεριφορά κάποιον συμπολιτών μας αλλά και την σπουδή που δείχνει η συγκεκριμένη υπηρεσία να ασχολείται επιμόνως και αποκλειστικά με την βεβαίωση αυτών των προστίμων την ίδια στιγμή που , όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ Ζερβάκης, κωλυσιεργεί στην διεκπεραίωση διαδικασιών που αφορούν αναπτυξιακά έργα του Δήμου.

Για ακόμα μια φορά σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο ζητά την δημοσιοποίηση του ονόματος το οποίο κρύβεται πίσω από αυτόν τον υπονομευτικό μηχανισμό ο οποίος λειτουργεί εις βάρος της τοπικής κοινωνίας ώστε να διεξαχθούν και να ανάλογα συμπεράσματα για το ποιόν αλλά και για τα κίνητρα του.

Όπως σημείωσε ο κ Ζερβάκης η δημοσιοποίηση του ονόματος μπορεί να γίνει μόνο με εισαγγελική εντολή κάτι που σε αυτή τη φάση δεν είναι εφικτό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η αντίστροφη μέτρηση, για να πέσουν οι μάσκες, έχει ξεκινήσει.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456