Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΝέα κοινή, ανεξάρτητη, πολυσυλλεκτική, δημοτική κίνηση στη Σητεία με επικεφαλής τον Μανώλη Τσιφετάκη

Σήμερα, οι επικεφαλής των τριών δημοτικών παρατάξεων , Σητεία: Επιστροφή στο Μέλλον, Μαζί στο Αύριο και Σητεία  Μπροστά με εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους και συμβούλους της δημοτικής κοινότητας Σητείας συναντήθηκαν με θέμα συζήτησης τις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Κατόπιν διαλογικής συζήτησης διαπιστώθηκε από κοινού ότι η πορεία του Δήμου Σητείας με τη Δημαρχία του κ. Ζερβάκη έχει αρνητικό αυτοδιοικητικό το πρόσημο και έχει οδηγήσει το Δήμο μας σε στασιμότητα, οπισθοδρόμηση και  αντιαναπτυξιακή πορεία. Είναι ανάγκη...
Stavroula18. July 2023
Σητεία-λιμάνι-696x392

Σήμερα, οι επικεφαλής των τριών δημοτικών παρατάξεων , Σητεία: Επιστροφή στο Μέλλον, Μαζί στο Αύριο και Σητεία  Μπροστά με εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους και συμβούλους της δημοτικής κοινότητας Σητείας συναντήθηκαν με θέμα συζήτησης τις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Κατόπιν διαλογικής συζήτησης διαπιστώθηκε από κοινού ότι η πορεία του Δήμου Σητείας με τη Δημαρχία του κ. Ζερβάκη έχει αρνητικό αυτοδιοικητικό το πρόσημο και έχει οδηγήσει το Δήμο μας σε στασιμότητα, οπισθοδρόμηση και  αντιαναπτυξιακή πορεία.

Είναι ανάγκη να δημιουργηθεί ένα αυτοδιοικητικό αντίβαρο με σκοπό να θέσει τις βάσεις για να αποκτήσει ο Δήμος Σητείας προοπτική, ευημερία, αλλαγή μοντέλου διοίκησης και κυρίως εξωστρέφεια και δυνατότητα ανάπτυξης.

Αποφασίζουμε τη συμπαράταξη όλων μας, με όποιο τρόπο κληθούμε να υπηρετήσουμε, με κοινή, ανεξάρτητη, πολυσυλλεκτική, δημοτική κίνηση με επικεφαλής τον Μανώλη Τσιφετάκη.

 

Οι υπογράφοντες

Βιολιδάκη Μαρία

Δρακάκης  Ιωάννης

Καναβάκης  Ιωάννης

Καραμανωλάκης Νίκος

Κολυδάκης Γιώργος

Κουρουπάκης Νίκος

Λιλιμπάκης Μανώλης

Μπελιμπασάκης Μανώλης

Ξενικάκης Αντώνης

Παντελάκης Παύλος

Πατεράκης Θοδωρής

Τσαντάκη Χριστίνα

Τσιφετάκης Μανώλης

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456