Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΗ καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπητας του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λασιθίου

Η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπητας των εργαζομένων του Δήμου Σητείας πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία των πολιτικών προϊσταμένων τους αλλά και του κ Θωμά Λιάγκου, Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λασιθίου. Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης ευχήθηκε μια υγιή, χαρούμενη και αποδοτική χρονιά με την προσπάθεια για το καλύτερο να είναι για όλους προτεραιότητα. “Στόχος μας είναι και τα επόμενα πέντε χρόνια να συνταχθούμε με τους συνεργάτες μας, γιατί είστε οι συνεργάτες...
Stavroula9. February 2024

Η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπητας των εργαζομένων του Δήμου Σητείας πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία των πολιτικών προϊσταμένων τους αλλά και του κ Θωμά Λιάγκου, Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λασιθίου.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης ευχήθηκε μια υγιή, χαρούμενη και αποδοτική χρονιά με την προσπάθεια για το καλύτερο να είναι για όλους προτεραιότητα.

“Στόχος μας είναι και τα επόμενα πέντε χρόνια να συνταχθούμε με τους συνεργάτες μας, γιατί είστε οι συνεργάτες μας και χωρίς την βοήθεια σας τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει” υπογράμμισε ο κ Ζερβάκης.

Για έναν διαρκή αγώνα διατήρησης των κεκτημένων έκανε λόγο στις δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Θωμάς Λιάγκος, Προέδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λασιθίου ενώ ευχήθηκε δύναμη και υπομονή για να μπορέσουν οι εργαζόμενοι να ανταπεξέλθουν στους δύσκολους εργασιακά καιρούς που διανύουμε.

Ο Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λασιθίου πρόσφερε 50euro για το φλουρί του τυχερού της χρονιάς ενώ με απόφασης του Δημάρχου πέντε ημέρες άδεια ήταν το δώρο του Δήμου.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456