Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΙατρός Ιωάννης Κατραδάκης: Είναι καλό να μην διασπείρουμε ψευδείς ειδήσεις για τον covid-19

Θέλοντας να συμβάλει στην σωστή ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας, λόγω και της κρισιμότητας της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί σε ολόκληρο τον Δήμο, ο Ιατρός Μικροβιολόγος κ Ιωάννης Κατραδάκης, από το Ιατρείο του οποίου τις τελευταίες ημέρες έχουν περάσει εκατοντάδες συμπολίτες μας για rapid Test και μοριακά τεστ covid-19, διευκρινίζει με δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ότι οι διαδικασίες που ακολουθούνται πιστά για τη διενέργεια των τεστ είναι τέτοιες που  εγγυώνται την ασφάλεια και αυτών που ζητούν...
Stavroula8. January 2021
katradakhw foto

Θέλοντας να συμβάλει στην σωστή ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας, λόγω και της κρισιμότητας της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί σε ολόκληρο τον Δήμο, ο Ιατρός Μικροβιολόγος κ Ιωάννης Κατραδάκης, από το Ιατρείο του οποίου τις τελευταίες ημέρες έχουν περάσει εκατοντάδες συμπολίτες μας για rapid Test και μοριακά τεστ covid-19, διευκρινίζει με δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ότι οι διαδικασίες που ακολουθούνται πιστά για τη διενέργεια των τεστ είναι τέτοιες που  εγγυώνται την ασφάλεια και αυτών που ζητούν να κάνουν τεστ και των συνεργατών του στο ιατρείο αλλά και του ιδίου.

“Είναι καθημερνή και σε μεγάλο όγκο πλέον η διαδικασία των τεστ που διενεργούνται στο εργαστήριο μας γι αυτό και οφείλουμε καθημερνά να κάνουμε το ίδιο και για εμάς. Μέχρι σήμερα εφαρμόζοντας όλα τα προβλεπόμενα στο μέγιστο βαθμό δεν μπήκε σε κίνδυνο κανένας από τους εργαζόμενους στο ιατρείο. Ο έλεγχος για όλους τους εργαζόμενους και για εμένα  είναι καθημερινός και ευτυχώς αρνητικός. Είναι καλό να μην διασπείρουμε ψευδείς ειδήσεις  γιατί με αυτόν τον τρόπο προκαλούμε πανικό στον κόσμο”.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456