Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΚαι ο Πρόεδρος την Τ.Κ. Σητείας τάσσεται κατά του ανοίγματος των σχολείων

Με σχετική ανακοίνωση του ο πρόεδρος της Τ.Κ. Σητείας κ Άρης Αλάτσαρης στηρίζει την θέση του Δημάρχου Σητείας και τάσσεται κατά του ανοίγματος των σχολείων στον Δήμο Σητείας. Στην ανακοίνωση αναφέρει: “Πλεόν είναι έγκυρο και διασταυρωμένο. Ο ιός κυκλοφορεί και ανάμεσα στην Κοινότητά μας. Αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι η περίοδος της ανεμελιάς που είχαμε όλοι μας, έχει παρέλθει. Στο χέρι μας είναι το χρονικό διάστημα για το οποίο η ξεγνοιασιά μας θα είναι παρελθόν. Τώρα...
Stavroula8. January 2021
sxol
Με σχετική ανακοίνωση του ο πρόεδρος της Τ.Κ. Σητείας κ Άρης Αλάτσαρης στηρίζει την θέση του Δημάρχου Σητείας και τάσσεται κατά του ανοίγματος των σχολείων στον Δήμο Σητείας.
Στην ανακοίνωση αναφέρει:
“Πλεόν είναι έγκυρο και διασταυρωμένο. Ο ιός κυκλοφορεί και ανάμεσα στην Κοινότητά μας. Αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι η περίοδος της ανεμελιάς που είχαμε όλοι μας, έχει παρέλθει. Στο χέρι μας είναι το χρονικό διάστημα για το οποίο η ξεγνοιασιά μας θα είναι παρελθόν. Τώρα είναι η ώρα της ατομικής, αλλά και της συλλογικής-κοινωνικής ευθύνης. Δεν υπάρχει χρόνος, μα ούτε και επάρκεια ενέργειας και διάθεσης για αναζήτηση ευθυνών και στοχοποίηση ανθρώπων-χωριών και άλλα τέτοια που παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε από μας ο κομιστής, σε οποιοδήποτε χωριό ή σπίτι του Δήμου μας..
Όσον αφορά τα σχολεία και το επικείμενο άνοιγμά τους την Δευτέρα, συντάσσομαι απολύτως με την άποψη του Δημάρχου και συμβουλεύω και γω με τη σειρά μου τους γονείς να μην πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο.
Θεωρώ απαράδεκτη τη στάση της κεντρικής κυβέρνησης, η οποία μη γνωρίζοντας το τι γίνεται σε πραγματικό χρόνο στον τόπο μας, αγνοώντας την έκδηλη ανησυχία του κόσμου, προσπάθησε και κάνει επίδειξη νόμων-οδηγιών και ισχύος. Δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να μην εφαρμόσουμε την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας για αναστολή του ανοίγματος των σχολείων του Δήμου μας.
Όμως…στα πλαίσια της ελεύθερης έκφρασης και της κοινής λογικής δεν μπορούμε να μη συμβουλέψουμε-προστατέψουμε τους συμπολίτες μας να πράξουν αυτό το οποίο, αν μην τι άλλο, δεν θα εντείνει την οποιαδήποτε αγωνία έχουν ήδη με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.
Κλείνοντας να εκφράσω την συμπαράσταση μου προς την ΤΚ Παλαικάστρου και τον Πρόεδρο της ,τα περαστικά μου στους νοσούντες και να ευχηθώ με το πέρας του 10ημερου,να έχουν επανέλθει όλα στους κανονικούς ρυθμούς για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας.
ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ”.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σητείας
Αλάτσαρης Αρίστος

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456