Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΓιάννης Κατσαράκης: “Ο εμβολιασμός ήρθε σε μια κρίσιμη στιγμή για την περιοχή”

Έναρξη για τον εμβολιασμό και στο Νοσοκομείο Σητείας σήμερα Παρασκευή 8 Ιανουαρίου και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σητείας κ Γιάννης Κατσαράκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ομαλή έναρξη της διαδικασίας. “Ο εμβολιασμός μας δίνει μια ελπίδα στη δύσκολη χρονιά που έρχεται και ο όρος “Ελευθερία” που έχει δοθεί στην διαδικασία είναι πιο επίκαιρος από ποτέ” δηλώνει με νόημα ο κ Κατσαράκης. Αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τονίζει ότι “ο πανικός αυτή...
Stavroula8. January 2021

Έναρξη για τον εμβολιασμό και στο Νοσοκομείο Σητείας σήμερα Παρασκευή 8 Ιανουαρίου και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σητείας κ Γιάννης Κατσαράκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ομαλή έναρξη της διαδικασίας.

“Ο εμβολιασμός μας δίνει μια ελπίδα στη δύσκολη χρονιά που έρχεται και ο όρος “Ελευθερία” που έχει δοθεί στην διαδικασία είναι πιο επίκαιρος από ποτέ” δηλώνει με νόημα ο κ Κατσαράκης. Αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τονίζει ότι “ο πανικός αυτή τη στιγμή είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Αν εφαρμόσουμε τις οδηγίες ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη φάση θα μπορέσουμε να ελέγξουμε την κατάσταση”.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456