Sitiaka is loading for You ...

 

ΑγροτικάΕντός 10 ημερών οι αιτήσεις επανεκτίμησης για τις ζημιές από την χαλαζόπτωση στον Δήμο Σητείας

Ανακοινώνεται ότι ο ΕΛ.Γ.Α.  απέστειλε τον πίνακα µε τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών από το ζημιογόνο αίτιο ΧΑΛΑΖΙ της 20/10/2020, στις καλλιέργειες παραγωγών των Τ.Κ ΜΥΡΣΙΝΗΣ-ΤΟΥΡΛΩΤΗΣ-ΛΑΣΤΡΟΥ. Τα πορίσματα αυτά είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων παραγωγών για 10 ημερολογιακές ημέρες, δηλαδή µέχρι την 08/03/2021. Κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μπορεί να πληροφορηθεί τα πορίσματα των πραγματογνωμοσυνών και όποιος διαφωνεί µε αυτά, μπορεί να υποβάλει αίτηση επανεκτίμησης μέσα στην παρακάτω προθεσμία των 10 ημερολογιακών ημερών. Χρονικό διάστημα υποβολής ενστάσεων...
Stavroula25. February 2021
χαλάζι-1024x573

Ανακοινώνεται ότι ο ΕΛ.Γ.Α.  απέστειλε τον πίνακα µε τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών από το ζημιογόνο αίτιο ΧΑΛΑΖΙ της 20/10/2020, στις καλλιέργειες παραγωγών των Τ.Κ ΜΥΡΣΙΝΗΣ-ΤΟΥΡΛΩΤΗΣ-ΛΑΣΤΡΟΥ.

Τα πορίσματα αυτά είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων παραγωγών για 10 ημερολογιακές ημέρες, δηλαδή µέχρι την 08/03/2021. Κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μπορεί να πληροφορηθεί τα πορίσματα των πραγματογνωμοσυνών και όποιος διαφωνεί µε αυτά, μπορεί να υποβάλει αίτηση επανεκτίμησης μέσα στην παρακάτω προθεσμία των 10 ημερολογιακών ημερών. Χρονικό διάστημα υποβολής ενστάσεων .

Ο Πίνακας αυτός περιέχει µόνο τα αποτελέσματα των επιτόπιων πραγματογνωμοσυνών που διενήργησαν οι γεωπόνοι εκτιμητές του ΕΛ.Γ.Α. στα αγροτεμάχια, όπως αυτά δηλώθηκαν από τους καλλιεργητές τους.

Σε καµία περίπτωση δεν εκφράζει την αποζηµιώσιµη παραγωγή των ζημιωθέντων αγροτεμαχίων και το ύψος της αποζημίωσης που προκύπτει από αυτή και δεν δημιουργεί δέσμευση στον Οργανισμό για καταβολή αποζημίωσης.

Υπενθυμίζεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή της σχετικής αποζημίωσης είναι:

-η εμπρόθεσμη υποβολή από τον παραγωγό Δήλωσης Καλλιέργειας/Εκτροφής στην οποία θα αναφέρονται και οι ζημιωθήσες καλλιέργειες.

-η εμπρόθεσμη καταβολή της αντίστοιχης ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ ΕΛ.Γ.Α.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456