Sitiaka is loading for You ...

 

OΕθελοντισμός“Μια προσφορά αγάπης χωρίς προηγούμενο από την Σητειακή κοινωνία”

Πριν από λίγες μέρες το Εθελοντικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Σητείας εξέπεμψε SOS και η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας ήταν άμεση. “Μια προσφορά αγάπης χωρίς προηγούμενο” όπως χαρακτηριστικά λέει η πρόεδρος του κ Γεωργία Φραγκιαδάκη από ιδιώτες, συλλόγους, φορείς, επιχρίσεις κ.α. Η αγάπη ξεχείλισε και τα ράφια του  Εθελοντικού Κοινωνικού Παντοπωλείο Σητείας γέμισαν ασφυκτικά προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των συμπολιτών μας. “Η δομή από το 2011 μέχρι σήμερα έχει στηρίξει  300 οικογένειες όμως λόγο των ιδιαίτερων...
Stavroula6. March 2021

Πριν από λίγες μέρες το Εθελοντικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Σητείας εξέπεμψε SOS και η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας ήταν άμεση.

“Μια προσφορά αγάπης χωρίς προηγούμενο” όπως χαρακτηριστικά λέει η πρόεδρος του κ Γεωργία Φραγκιαδάκη από ιδιώτες, συλλόγους, φορείς, επιχρίσεις κ.α.

Η αγάπη ξεχείλισε και τα ράφια του  Εθελοντικού Κοινωνικού Παντοπωλείο Σητείας γέμισαν ασφυκτικά προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των συμπολιτών μας.

“Η δομή από το 2011 μέχρι σήμερα έχει στηρίξει  300 οικογένειες όμως λόγο των ιδιαίτερων συνθηκών υπάρχει δραματική αύξηση στις ανάγκες των συμπολιτών μας. ” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η κα Φραγκιαδάκη.

Το έργο του Εθελοντικού Κοινωνικού Παντοπωλείου Σητείας στηρίζεται αποκλειστικά στην προσφορά των συνανθρώπων μας με πρωτεργάτες τους εθελοντές που συντονίζουν την προσπάθεια.

Το ευχαριστώ για όλους αυτούς είναι λίγο.

Ας συνεχίσουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή με την προσφορά μας  στον χώρο της δομής στον πεζόδρομο της  4ης Σεπτεμβρίου (Παγκρήτια Τράπεζα) κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 7 με 8 το απόγευμα ή στο καλάθι της δομής στο κεντρικό S/M Χαλκιαδάκη.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τους εθελοντές του Εθελοντικού Κοινοτικού Παντοπωλείου Σητείας  στο

fb ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΗΤΕΙΑΣ

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456