Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΆξια νίκη για τους Ποταγωνιστές στο 13ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Σητείας

Άξια νίκη για τους Ποταγωνιστές στο 13ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Σητείας σε μια ιδιαίτερη και εντελώς ασυνήθιστη χρονιά για τη διοργάνωση η οποία  αποτελεί σημείο αναφοράς για αυτή την  πόλη. Παραδίδοντας τη σκυτάλη η ομάδα των Σωβρακοφορεμένων αναφέρουν σε ανάρτηση τους: “Τα συγχαρητήριά μας στην ομάδα των Ποταγωνιστών για την άξια νίκη τους και, φυσικά, σε όλες τις ομάδες που έπαιξαν δυνατά, με πάθος και πολλή όρεξη!!!! Σας ευχαριστούμε πολύ για την υπομονή και την...
Stavroula7. March 2021
ποταγον 2

Άξια νίκη για τους Ποταγωνιστές στο 13ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Σητείας σε μια ιδιαίτερη και εντελώς ασυνήθιστη χρονιά για τη διοργάνωση η οποία  αποτελεί σημείο αναφοράς για αυτή την  πόλη.

Παραδίδοντας τη σκυτάλη η ομάδα των Σωβρακοφορεμένων αναφέρουν σε ανάρτηση τους:

“Τα συγχαρητήριά μας στην ομάδα των Ποταγωνιστών για την άξια νίκη τους και, φυσικά, σε όλες τις ομάδες που έπαιξαν δυνατά, με πάθος και πολλή όρεξη!!!! Σας ευχαριστούμε πολύ για την υπομονή και την προσαρμογή σας στις δύσκολες συνθήκες ενός διαδικτυακού παιχνιδιού. Για εμάς ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία την οποία προσπαθήσαμε να φέρουμε εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το 14ο Κ.Κ.Θ. Σητείας ξεκινάει από σήμερα….

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456