Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΑΠΟΛΥΜΕΝOI ΕΑΣ ΣΗΤΕΊΑΣ:”ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ”

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΝΩΣΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ 14/03/2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι πρώην εργαζόμενοι-απολυμένοι και συνταξιούχοι της Ένωσης Σητείας αντέδρασαν σε ένα σχέδιο εξυγίανσης (που κατατέθηκε ερήμην τους από την διοίκηση της Ένωσης ,χωρίς καμία ενημέρωση τους) στο οποίο περικόπτεται το 80% των δεδουλευμένων τους, αφήνοντας ανέγγιχτους άλλους πιστωτές (Τράπεζες,Δημόσιο κλπ) Κύκλοι της διοίκησης της Ένωσης και η ίδια η διοίκηση-ελλείψει επιχειρημάτων και εν μέσω διαστρεβλώσεων- διαδίδουν την άποψη ότι θέλουμε να κλείσουμε την Ένωση...
Stavroula16. March 2021
inopoiho

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΝΩΣΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

14/03/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι πρώην εργαζόμενοι-απολυμένοι και συνταξιούχοι της Ένωσης Σητείας αντέδρασαν σε ένα σχέδιο εξυγίανσης (που κατατέθηκε ερήμην τους από την διοίκηση της Ένωσης ,χωρίς καμία ενημέρωση τους) στο οποίο περικόπτεται το 80% των δεδουλευμένων τους, αφήνοντας ανέγγιχτους άλλους πιστωτές (Τράπεζες,Δημόσιο κλπ)

Κύκλοι της διοίκησης της Ένωσης και η ίδια η διοίκηση-ελλείψει επιχειρημάτων και εν μέσω διαστρεβλώσεων- διαδίδουν την άποψη ότι θέλουμε να κλείσουμε την Ένωση για λόγους εκδίκησης.

Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν κάποια πράγματα.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.  ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

Αυτό δεν το λέμε απλά για να το πούμε ,αλλά το έχουμε διατυμπανίσει σε όλους τους τόνους και το έχουμε αποδείξει και εμπράκτως ζημιωμένοι πολλαπλά σε σκληρές εποχές για τα οικονομικά όλων μας.

1.Δεχτήκαμε να μην πληρωθούμε τίποτα  από τόκους συσσωρευμένους επί σειρά ετών.

  1. Απολυθήκαμε 31/12/2014 χωρίς να πάρουμε ούτε ένα σεντς από την αποζημίωση απόλυσης

3.Δεχτήκαμε με την συμφωνία του 2016 να αποπληρωθούμε εως και δέκα (10) έτη μετά αν και απομειώνεται το οποιοδήποτε ποσόν σε ένα τέτοιο διάστημα

4.Αν και κάποιοι είχαμε τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις που μας δικαίωναν δεν προχωρήσαμε σε πλειστηριασμούς

5.Αν και κάποιοι είχαμε τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις που μας δικαίωναν δεν προχωρήσαμε σε κατασχέσεις.

Το να μας σπιλώνουν κάποιοι – ελλείψει επιχειρημάτων – ενώ γνωρίζουν πολύ καλά όλοι τους ότι έχουμε κατά το κοινώς λεγόμενο “βάλει πλάτη” ,μας κάνουν να νιώθουμε διπλά εξαπατημένοι. Αυτό καταλαβαίνετε ότι μετατρέπει την συσσωρευμένη πικρία ετών σε ΘΥΜΟ.

Επαναλαμβάνουμε ότι ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Ας σεβαστούν τον ιδρώτα μας και την προσπάθειά μας τόσα χρόνια.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456