Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΔωρεά της εταιρίας ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. SUPER MARKETS στο Εμβολιαστικό Κέντρο Σητείας

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Σητείας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στην Διοίκηση της εταιρίας ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. SUPER MARKETS για τη δωρεά ενός ΚΙΟΣΚΙ για τις ανάγκες του Εμβολιαστικού Κέντρου και ειδικότερα για την πολύτιμη συμβολή της, στην βελτίωση των συνθηκών αναμονής των πολιτών της Σητείας που θέλουν να εμβολιαστούν. Στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε, η στήριξη που μας παρέχετε είναι εξαιρετικά σημαντική και αξιομνημόνευτη και αποτελεί παράδειγμα κοινωνικής αλληλεγγύης και ευαισθησίας.Εκ...
Stavroula13. May 2021
ΚΙΟΣΚΙ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ΑΕ

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Σητείας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στην Διοίκηση της εταιρίας ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. SUPER MARKETS για τη δωρεά ενός ΚΙΟΣΚΙ για τις ανάγκες του Εμβολιαστικού Κέντρου και ειδικότερα για την πολύτιμη συμβολή της, στην βελτίωση των συνθηκών αναμονής των πολιτών της Σητείας που θέλουν να εμβολιαστούν.

Στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε, η στήριξη που μας παρέχετε είναι εξαιρετικά σημαντική και αξιομνημόνευτη και αποτελεί παράδειγμα κοινωνικής αλληλεγγύης και ευαισθησίας.Εκ μέρους του Ιατρικού, Νοσηλευτικού και Διοικητικού προσωπικού του Νοσοκομείου μας, σας ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σας αυτή και σας ευχόμαστε υγεία και ευημερία.

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια

Μαρία Δαρατσιανού

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456