Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΠρόταση για αθλητικές διοργανώσεις παγκόσμιου επιπέδου στο λιμάνι της Σητείας από τον πρόεδρο της Ε.Ο.Υ.Δ.Α.

Την φετινή δράση του Ναυτικού Ομίλου Σητείας για τον καθαρισμό του λιμανιού τίμησε με την παρουσία του ο κ Δημήτρης Γαλήνας, πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας Ε.Ο.Υ.Δ.Α. Ο κ Γαλήνας κατά την παραμονή του στη Σητεία είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την αντιδήμαρχο Σητείας κ Ελένη Πλατανάκη, τον Πρόεδρο του ΔΟΚΑΣ κ Κωστή Λιμπερίου αλλά και με τον ίδιο τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη και να μεταφέρει την επιθυμία...
Stavroula17. May 2021

Την φετινή δράση του Ναυτικού Ομίλου Σητείας για τον καθαρισμό του λιμανιού τίμησε με την παρουσία του ο κ Δημήτρης Γαλήνας, πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας Ε.Ο.Υ.Δ.Α.

Ο κ Γαλήνας κατά την παραμονή του στη Σητεία είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την αντιδήμαρχο Σητείας κ Ελένη Πλατανάκη, τον Πρόεδρο του ΔΟΚΑΣ κ Κωστή Λιμπερίου αλλά και με τον ίδιο τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη και να μεταφέρει την επιθυμία του ίδιου αλλά και της ομοσπονδίας για την πραγματοποίηση αθλητικών διοργανώσεων πανευρωπαϊκού αλλά και παγκόσμιου επιπέδου στο λιμάνι της Σητείας.

Αποτέλεσμα της απόφασης του αυτής ήταν η πολύ καλή προηγούμενη συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Σητείας και τον Ναυταθλητικό Όμιλο Κρήτης αλλά και οι ιδιαίτερες δυνατότητες που έχει το λιμάνι της πόλης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456