Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΕπαναληπτικοί έλεγχοι rapid test στη Σητεία

• Έπανέλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) σε όλους τους δημότες, θα πραγματοποιηθούν σήμερα Δευτέρα 17/05/2021 και την Πέμπτη 20/5/2021 από τη ΚΟΜΥ Λασιθίου στη πόλη της Σητείας. Οι δειγματοληψίες θα διεξαχθούν στη κεντρική πλατεία της πόλης, πίσω από τη πιάτσα των ταξί, από τις ώρες 10:00 πμ έως τις 14:00 μμ. συμφωνα με το συνημμένο χάρτη • Η προσέλευση είναι ελεύθερη χωρίς μήνυμα μετακίνησης και οι προσερχόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους...
Stavroula17. May 2021
sitia view-from-our-3rd-floor
• Έπανέλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) σε όλους τους δημότες, θα πραγματοποιηθούν σήμερα Δευτέρα 17/05/2021 και την Πέμπτη 20/5/2021 από τη ΚΟΜΥ Λασιθίου στη πόλη της Σητείας. Οι δειγματοληψίες θα διεξαχθούν στη κεντρική πλατεία της πόλης, πίσω από τη πιάτσα των ταξί, από τις ώρες 10:00 πμ έως τις 14:00 μμ. συμφωνα με το συνημμένο χάρτη
• Η προσέλευση είναι ελεύθερη χωρίς μήνυμα μετακίνησης και οι προσερχόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ και να γνωρίζουν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου, καθότι θα τους αποσταλεί με μήνυμα το αποτέλεσμα του test.
• Η δράση συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ, την Περιφέρεια Κρήτης, την 7η ΥΠΕ, το Δήμο Σητείας, και με την συμβολή της αστυνομικής διεύθυνσης Λασιθίου.
•Ο Δήμος Σητείας παρακαλεί θερμά τους δημότες να προσέλθουν στους προσεχείς δειγματοληπτικούς επανελέγχους, ώστε το αυξημένο δείγμα να δώσει ασφαλή συμπεράσματα, που θα βοηθήσουν στην αποφυγή της διασποράς στον πληθυσμό, με τις κατάλληλες οδηγίες των δομών υγείας.
• Επίσης δε ξεχνάμε την ατομική ευθύνη που επιβάλλεται άπαντες να επιδεικνύουμε.
•Συνεχίζετε ο εμβολιασμός των πολιτών στα τέσσερα εμβολιαστικά κέντρα της πόλης, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται τα self test σύμφωνα με την εγκύκλιο.
•Τηρούμε τα προβλεπόμενα μέτρα όπως η συνεχής χρήση της προστατευτικής μάσκας, αποστάσεις, αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού, σχολαστικό πλύσιμο των χεριών, καλός αερισμός των χώρων.
Αϊλαμάκης Γιώργος
Αντιδήμαρχος ΠΠ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456