Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΜεγάλη συμμετοχή στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας και αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι ο εμπορικός κόσμος, μέσα σε αυτό το ιδιαίτερα δύσκολο επαγγελματικό περιβάλλον που δραστηριοποιείται, έχει ανάγκη στήριξης και εκπροσώπησης από ένα ικανό συλλογικό όργανο. Περισσότερo από τα 3/4 του συνόλου των μελών προσήλθαν στην ψηφοφορία ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο. Τα νέα μέλη στο Δ.Σ. έρχονται να ενισχύσουν την εμπειρία των παλαιοτέρων και όλοι μαζί να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για το καλύτερο, όσο...
Stavroula12. June 2021

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας και αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι ο εμπορικός κόσμος, μέσα σε αυτό το ιδιαίτερα δύσκολο επαγγελματικό περιβάλλον που δραστηριοποιείται, έχει ανάγκη στήριξης και εκπροσώπησης από ένα ικανό συλλογικό όργανο.

Περισσότερo από τα 3/4 του συνόλου των μελών προσήλθαν στην ψηφοφορία ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο.

Τα νέα μέλη στο Δ.Σ. έρχονται να ενισχύσουν την εμπειρία των παλαιοτέρων και όλοι μαζί να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για το καλύτερο, όσο ιδιαίτερες κι αν είναι οι εποχές, άλλωστε όπως επαναλαμβάνει η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας κ Μάρω Νικητάκη “έχουμε μάθει στα δύσκολα”.

Μεγάλη είναι πλέον η ευθύνη της προέδρου η οποία για τέταρτη συνεχόμενη φορά εκλέγεται και καλείται να εκπροσωπήσει επάξια τους συναδέλφους της. ” Είμαι πολύ ικανοποιημένη για τη μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο επιβραβεύουν τις προσπάθειες μας. Σε συνεργασία και με τα νέα μέλη θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να στηρίξουμε τους επαγγελματίες της Σητείας” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας η κ Νικητάκη.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456