Sitiaka is loading for You ...

 

OΠολιτισμόςΗ «Πανώρια» του Γεωργίου Χορτάτση άνοιξε την αυλαία των Κορναρείων

Η πρώτη παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης για το καλοκαίρι 2021, η «Πανώρια» του Γεωργίου Χορτάτση, το πιο ερωτικό έργο της κρητικής δραματουργίας, άνοιξε την αυλαία των Κορναρείων την Δευτέρα το βράδυ. “Ο Δήμος Σητείας, ο ΔΟΚΑΣ και το γραφείο πολιτισμού, φέτος μέσα σε μια αβέβαιη χρονιά, κατέβαλαν κάθε προσπάθεια ώστε να καλύψουν τα ενδιαφέροντα του κοινού μέσα από τις εκδηλώσεις των  Κορναρείων” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ Κωστής Λυμπερίου. Ο στόχος παραμένει η...
Stavroula22. June 2021

Η πρώτη παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης για το καλοκαίρι 2021, η «Πανώρια» του Γεωργίου Χορτάτση, το πιο ερωτικό έργο της κρητικής δραματουργίας, άνοιξε την αυλαία των Κορναρείων την Δευτέρα το βράδυ.

“Ο Δήμος Σητείας, ο ΔΟΚΑΣ και το γραφείο πολιτισμού, φέτος μέσα σε μια αβέβαιη χρονιά, κατέβαλαν κάθε προσπάθεια ώστε να καλύψουν τα ενδιαφέροντα του κοινού μέσα από τις εκδηλώσεις των  Κορναρείων” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ Κωστής Λυμπερίου.

Ο στόχος παραμένει η διάχυση των πολιτιστικών δρώμενων σε ολόκληρη την επαρχία Σητείας με εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε πολλά διαφορετικά σημεία του Δήμου το επόμενο χρονικό διάστημα.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456