Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΑντιδήμαρχος Π.Π.: Καθοριστική η συμβολή όλων στην κατάσβεση της χθεσινής πυρκαγιάς”

“Καθοριστική ήταν η συμβολή όλων για τον αποτελεσματικό έλεγχο της χθεσινής πυρκαγιάς και τους ευχαριστώ για αυτό” τονίζει σε δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης. Στην χθεσινή πυρκαγιά ήταν η επίσημη πρώτη της 10τονης υδροφόρας του Δήμου που λειτουργεί υποστηρικτικά στην πυροσβεστική τροφοδοτώντας την με νερό, κερδίζοντας έτσι χρόνο.     “Βρίσκεται πάντα σε επιφυλακή ομάδα του δήμου εναλλασσόμενη ανά 15 ημέρες, χειριστές μηχανημάτων, οδηγοί οχημάτων και της υδροφόρας αλλά...
Stavroula1. July 2021

“Καθοριστική ήταν η συμβολή όλων για τον αποτελεσματικό έλεγχο της χθεσινής πυρκαγιάς και τους ευχαριστώ για αυτό” τονίζει σε δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης.

Στην χθεσινή πυρκαγιά ήταν η επίσημη πρώτη της 10τονης υδροφόρας του Δήμου που λειτουργεί υποστηρικτικά στην πυροσβεστική τροφοδοτώντας την με νερό, κερδίζοντας έτσι χρόνο.

 

 

“Βρίσκεται πάντα σε επιφυλακή ομάδα του δήμου εναλλασσόμενη ανά 15 ημέρες, χειριστές μηχανημάτων, οδηγοί οχημάτων και της υδροφόρας αλλά και βοηθητικοί, για να συμβάλουν σε τέτοιες περιπτώσεις” επισημαίνει ο κ Αιλαμάκης.

Καθοριστική, όπως πάντα, ήταν και χθες η συμβολή των εθελοντικών ομάδων του δήμου.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456